Ana Sayfa » *nix » FreeBSD Kurulumu – Nasil ?

FreeBSD Kurulumu – Nasil ?


BerbatKötüİdare EderGüzelHarika (Toplam 5 oy. 5 puan üzerinden ortalama 5,00 || Oy vererek siz de katkıda bulunabilirsiniz.)
Loading...

Warning: mysqli_query(): (HY000/3): Error writing file '/tmp/MYg2rR0I' (Errcode: 28 - No space left on device) in /usr/share/nginx/html/syslogs/wp-includes/class-wpdb.php on line 2349

konusunda bir çok yazı girdikten sonra, ile henuz tanışmamış kimselere referans olabilmesi açısından bir kurulum dökümanı yazmamak olmazdı. Internette, 6.2 sürümünün kurulumu ile ilgili Türkçe olarak hazırlanmış başka dökümanlar bulmak mümkün. Ancak kurulumunda bir çok farklı tür kurulum olduğundan dolayı, daha yalın özellikle yeni kullanıcılar için detaylardan arındırılmış bir dökümana ihtiyaç olabilir.

Bu dökümanda anlatılanlar ve kullanılan resimler, FreeBSD Handbook'un Installing FreeBSD bölümünden alınmıştır. Dolayısı ile dökümanda anlatılmayan ya da anlatılmış olup da detayına inmek istediğiniz kısımlar için ilgili adrese bakabilirsiniz.

Bu aşamalardan sonra FreeBSD'yi temel ayarları ile kurmuş oluyoruz. Ancak henüz yapılacaklar bitmiş değil. Dökümanda daha sonra anlatılmak üzere atlanmış olan bölümler vardı. Şimdi bu konuları ele alalım.

Visited 625 times, 1 visit(s) today
Kategoriler: *nix |

Bu yazılar da ilginizi çekebilir:


- FreeBSD 6.2 Kurulumu – Part III: Kurulumun Tamamlanması
- FreeBSD 6.2 Kurulumu – Part I: Başlangıç
- FreeBSD 6.2 Kurulumu – Part II: Disk Partitions
- FreeBSD 6.2 Kurulumu – Part VI: Türkçe Desteği
- FreeBSD – Yeni Bir Disk Eklemek.

Yorumlar


  1. fezullah | (Mart 17th, 2010 2:25 pm)

    FreeBSD konusunda hiç bir bilgim yok bu konu hakkında bilgileri adresime gönderirmisiniz

    [Cevapla]

Trackbacks

Yorumda bulunun.